fbpx

Services

Piercinger

Tunge-piercing
Læs mere om tunge her

Helingstid: 3-6 mdr.
Pris 400kr
En tungepiercing placeres midt på tungen (i det naturlige knæk på tungen). Det er vigtigt, at den placeres rigtigt og ikke for langt fremme, da det kan risikere at skade dine tænder. Vi sætter altid en vinkel på piercingen for at undgå at ramme tungebåndet, samt de store blodkar, som er på undersiden af din tunge. Vi bruger som startsmykke en lige stav. Ved denne piercing er det en god ide at skifte til en plastikstav- eller kugle inden for de første par uger, alt efter ophelingen. På denne måde undgår du udnødvendig skade/slid på dine tænder.

Navle-piercing
Læse mere om navle

Helingstid: 6-12 mdr.

Pris: 400kr

Navlepiercing er meget populær og det er også denne piercing, vi laver flest af. Smykket sidder i den øverste del af navlen. Nogle vælger at få lavet to navlepiercinger, og får derfor et smykke i både øverste og nederste del af navlen. Som startsmykke sætter vi en let buet stav med en kugle i hver ende, og med sten på, også kaldet en curved barbel.

Næse-piercing
Læs mere om næse
Helings tid: 3-6 Mdr.

Pris: 350kr 

Næsefløjspiercinger er også nogen vi laver mange af. Det er en piercing der sidder på enten venstre eller højre side af næsen. Vi sætter som standart et labretsmykke i som start, da dette giver de mest optimale betingelser for din piercings helingstid. Der kan dog også sættes en ring i fra start hvis dette ønskes.

Helix-piercing
Læs mere om Helix her

Helingstid: 3-6. Mdr.

Pris 350kr

en Helix piercing sidder i den øverste del af øret. Den kan placeres fra spidsen af øret og ned langs ydre side af øret hvortil brusken slutter. Vi sætter som standart et labretsmykke i da dette giver de optimale betingelser for din piercings helingstid. Der kan dog også sættes en ring i fra start hvis dette ønskes.

Daith-piercing
Læs mere om Daith her.

Helingstid: 6-12 Mdr.

Pris 350kr

En DaithPiercing placeres i den inderste fold der findes i øret. Mange oplever effekt på migræne ved denne form for piercing, dog skal det understreges at der ikke foreligger videnskabelig evidens herfor. Vi benytter her buede stave, ringe og hestesko som startsmykke.

Targus-piercing
Læs mere om Tragus her.

Helingstid: 6 Mdr.

Pris 350kr

En Traguspiercing sidder i den lille fold der sidder foran ørets indgang. Her sætter vi som standart et labretsmykke i da dette giver de optimale betingelser for din piercings helingstid. Der kan dog også sættes en ring eller buet stav i fra start.

Rook-piercing
Læs mere om Rook her.

Helings tid: 6-12 Mdr.

Pris 350kr

En Rookpiercing sidder i ørets øverste fold – lige over øreskålen. Det er desværre ikke alle der kan få lavet en Rookpiercing da alle øre er forskellige – således er der muligvis ikke plads til en piercing her. Vi benytter både buede stave, ringe og hestesko som startsmykke til denne piercing.

Industrial-piercing
Læs mere om Industrial her.

Helingstid: 3-6 Mdr.

Pris 400kr

En industrialpiercing sidder på tværs af ørets øverste halvdel i den yderste kant. Her sætter vi som startsmykke en lige stav i.

Conch-piercing
Læs mere om Conch her.

Helingstid: 3-6 Mdr.

Pris 350kr

En Conchpiercing kan enten sidde over – eller under folden vi har i det indre øre, og alt efter placering kaldes det en inner Conch eller outer Conch. Her sætter vi som standart et labretsmykke i, da dette giver de mest optimale betingelser for din piercings helingstid. Der kan dog også sættes en ring i fra start. Her skal man dog være opmærksom på ikke at få placeret piercingen for dybt, i det tilfælde at du ønsker at få sat en ring i senere hen.

Læbe-piercing
Læs mere om Læbe her.

Helingstid: 2-3 Mdr.

Pris 400kr

Der findes mange forskellige slags læbepiercinger. Om end du ønsker en Medusa, Monroe eller snakesbites måler vi altid ud og blive enige om placeringen. Vi benytter en labret eller buet stav som startsmykke, alt efter piercingens placering.

Anti Helix-piercing
Læs mere om Anti Herlix her.

Helingstid: 3-6 Mdr.

Pris 350kr

En Antihelix Piercing sidder fra spidsen af øret og ind mod hovedet hele vejen ned langs øret indtil buen slutter og bevæger sig ind i det indre øre. Vi sætter som standart en labret i da dette giver de mest optimale betingelser for din piercings helingstid. Der kan dog også sættes en ring i fra start hvis dette ønskes.

Septum-piercing
Læs mere om Septum her.

Helingstid: 3-6 Mdr.

Pris 400kr

en septumpiercing sidder i næsens skillevæg. Her sættes enten en hestesko eller en ring i som startsmykke.

Bryst-piercing
Læs mere om Bryst her.

Helingstid: 3-6 Mdr.

Pris 400kr

En brystpiercing er som oftes placeret vandret i midten af brystvorten, men kan også laves både skrå eller lodret hvis dette ønskes. Alt efter brystets anatomi isættes piercingen bagerst i brystvorten. Har du indadvendte brystvorter kan en brystpiercing hjælpe med at holde brystvorten fremme. Vi benytter som standart en lige stav som startsmykke.

Intim-piercing
Læs mere om Intim her.

Vertical hood:

Helingstid: 3-4 Mdr.

Pris 500kr

En vertical hood placeres i ”hætten” over klitoris og katagoriseres som en stimulerende piercing. Her sætter vi en buet stav i som startsmykke.

Christina:

Helingstid: 3-4 Mdr.

Pris 500kr

En Christina laves for synets skyld, og er altså ikke stimulerende. Den placeres øverst hvor de ydre kønslæber samles. Her benytter vi som startsmykke en buet stav med en lille sten i begge ender.

Øjenbryn-piercing
Læs mere om Øjenbryn her.

Helngstid: 2-3 Mdr.

Pris 400kr

En øjenbrynspiercing sidder oftest i den yderste del af øjenbrynet. Her bruger vi som startsmykke en buet stav da den følger øjenbrynets anatomi og derved mindsker risikoen for at piercingern bliver udstødt.

Dermal-piercing
Læs mere om Dermal

Heligstid: 6 Mdr.

Pris: 500kr

En dermalpiercing kan sættes næsten alle steder. Man skal dog være opmærksom på kroppens naturlige bevægemønster, slag og tryk. Som startsmykke bruger vi en lille klar sten, på 3 mm, samt en ankerplade, begge i titanium.

Piercing Studio

Velkommen til Schaper & Odgård Piercing. Vi er et professionelt piercingstudie i Herning gågade. Kun ansatte med sundhedsfaglig uddannelse.

Vores Studio

Tidsbestilling efter aftale.

Kontaktformular

Copyright © 2024Schaper & Odgård Piercing