fbpx

Om os

Schaper & Odgård Piercing

Kvalitetsbevist med en mission

Vi har siden september 2022 været at finde i vores piercingklinik i Herning gågade. Her har vi siden start haft fokus på at skabe trygge omgivelser i vores lyse lokaler.

Vi har udelukkende piercere med sundhedsfaglige uddannelse – så du nemt kan føle dig veltilpas og i trygge hænder, når du læner dig tilbage i stolen hos SOGO Piercing.

Vi er på nuværende tidspunkt 2 piercere i klinikken. Dette betyder at du altid vil møde Stefano eller Jesper i klinikken. Sender du en e-mail, giver du os et opkald eller kontakter du os på de sociale medier er det også altid en af os, du kommer i kontakt med – på den måde har vi en finger på pulsen, og kan følge dig i hele forløbet, fx hvis du har spørgsmål til efterforløbet eller opheling af piercingen.

Vi arbejder ud fra kundetilfredshed, hygiejne og præcision, hvilket vi sætter en stor ære i.

Vi ses hos SOGO Piercing.

 

Om os

Vores historie

Vi er to gode kammerarter, som har lært hinanden at kende igennem arbejdet som ambulancebehandlere. Vi har gennem de sidste to år kørt sammen som ambulancebehandlere i Herning, og har nu åbnet en piercinklinik sammen. Vi åbnede dørene til klinikken første gang i september 2022 og har sidenhen skiftet navn til SOGO Piercing.

Vi har begge piercet siden sommeren 2022, efter grundig oplæring.

Team

Top Notch Piercing Artists

Stefano Schaper

Piercing Artist

Jesper Odgård

Piercing Artist

Piercing Studio

Velkommen til SOGO Piercing. Vi er et professionelt piercingstudie i Herning gågade. Kun ansatte med sundhedsfaglig uddannelse.

Vores Studio

Tidsbestilling efter aftale.

Kontaktformular

Copyright © 2024 Schaper & Odgård Piercing